Team | coaching

Team

Team coaching.

Bij team coaching wordt het team in zijn geheel gecoacht met als doel de onderlinge samenwerking en de effectiviteit van het team te vergroten.

Op een constructieve en praktische manier worden situaties bespreekbaar gemaakt die de onderlinge samenwerking en communicatie mogelijk tegenhouden.

impact
Als teamcoach werk ik met diverse werkvormen zoals teamvorming, feedback en DISC. Deze laatste is een onmisbare analysemethode die een team kan helpen bij de ontwikkeling, het begeleiden, adviseren en motiveren van (uw) medewerkers.

Het onderdeel teamvorming is een ondersteuning voor iedereen die wil werken aan de vergroting van de effectiviteit van samenwerkingsverbanden met praktijkoefeningen op groep- en taakniveau.

De feedback training vindt plaats op een leuke, praktische en leerzame manier.

De combinatie DISC persoonlijkheidsanalyse, werken aan teamvorming en de feedback training is een unieke mix en werkt uitstekend samen aan het beste resultaat voor teamontwikkeling.

Vertrouwen is de basis om een veilige sfeer te creëren, waarin de deelnemers van team coaching kunnen werken aan persoonlijke en professionele zaken.