Even Voorstellen | coaching

Even Voorstellen

Mag ik mij even voorstellen….

Mijn naam is Kees Koolschijn en heb sinds kort mijn zelfstandige coaching bedrijf ‘Coaching aan Perspectief’.

Na het succesvol afronden van de coaching opleiding, sta ik klaar om mensen en organisaties professioneel te ondersteunen.

Bij ‘Caoching aan perspectief’ krijgen mensen en teams ondersteuning en handvatten om te werken aan zelfregie of samenwerking, door het inzichtelijk maken van en het kunnen werken aan obstakels die in de weg zitten.
Wil jij persoonlijk ook meer succes, plezier, balans en innerlijke rust in je leven? En daardoor succesvoller kunnen zijn op je werk, in je team of privé?

Misschien is het tijd voor wat hulp van een coach met ervaring als sociale inspirator en creator met het vermogen om mensen te enthousiasmeren en te laten samenwerken, elkaar kunnen laten inzien dat men wederzijds afhankelijk is van elkaar en voor het resultaat. Iemand die uitgaat van de eigenheid en eigenwaarde van de persoon.

Na een gedegen voorbereiding ben ik gereed om te coachen in persoonlijke- en teamontwikkeling. Als coach help ik je duidelijk te maken waar je passie ligt en inspireer ik mensen om je doelen concreet te krijgen.

Ben je geïnteresseerd dan laat ik je graag weten wat we samen kunnen doen om jou in een goede balans te krijgen of hoe we aan teamvorming en teamsamenwerking kunnen werken.

tekst plaatje