Kees Koolschijn | coaching

Kees Koolschijn

Kees Koolschijn.

Ik ben 59 jaar en mijn opgedane ervaringen liggen vooral in processen van groepsdynamica en participatie. Deze ervaringen heb ik opgedaan binnen het welzijnswerk, de psychiatrie en de woningbouwcorporatie.

Ik ben een gedreven en maatschappelijk betrokken persoon die een passie heeft om met (groepen) mensen te werken.
Door de combinatie van mijn creativiteit en mensvisie, coach ik grensverleggend en improviserend maar altijd vanuit onvoorwaardelijk respect voor de ander.

Ik ben iemand die in het leven gedreven wordt door een combinatie van vrijheid en ruimte, de regie over het eigen leven te hebben en door mij continu te ontwikkelen.

Dit geeft energie in het leven zelf en zorgt er voor dat ik oog heb voor harmonie en balans en mensen kan inspireren om persoonlijk te groeien. Begrippen die daar bij horen zijn sociaal, betrokken, creatief, empathisch, autonoom en authentiek.

Dit komt ook terug in mijn coaching.

Het geeft mij elke keer weer veel energie en warmte als ik zie hoe uniek elk mens is, met eigen talenten, normen en waarden.
Daardoor is er ruimte en groei  voor verdere ontwikkeling of vergroting van ieders eigen vermogens.

keesZoek je iemand die jou vanuit je eigen kracht en eigenheid onvoorwaardelijk, inspirerend en dynamisch kan coachen en die passie in het werk, vertrouwen, humor, respect en resultaat belangrijk vindt?
Schroom dan niet en neem contact op met Coaching aan Perspectief. Dan gaan we samen aan het werk en de uitdaging aan.

tekst

loesje